Ponedjeljak, 13.05.2019.

U pripremi monografija ‘Zauvijek okrunjena – Zapisi o Gospinim jubilejima’

 
Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske priprema monografiju ‘Zauvijek okrunjena – Zapisi o Gospinim jubilejima’, koja će obrađivati tristotu obljetnicu slavne pobjede pod Sinjem uz Gospin zagovor (1715. – 2015.) i tristotu obljetnicu krunjenja slike Čudotvorne Gospe Sinjske (1716. – 2016.).

U tijeku je prikupljanja građe, pa iz Svetišta pozivaju sve štovatelje Čudotvorne Gospe Sinjske da sudjeluju u ostvarenju Monografije i dostavite svoje fotografije slavljâ i događanjâ povezanih sa Svetištem Gospe Sinjske, nastale u periodu od polovice 2008. do kraja 2016. godine.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Na 2. utrci Sinj Trail sudjelovalo preko 300 natjecatelja

 
Protekli vikend bio je obilježen pravom trail poslasticom. Grad Sinj i cetinski kraj su još jednom imali priliku svjedočiti održavanju utrke Sinj Trail, koja je u subotu 11. svinja 2019. doživjela svoje drugo izdanje.

Organizator utrke, Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure ove godine potrudio se natjecateljima omogućiti još bogatije startne i nagradne pakete, a što je još važnije, omogućio im je nezaboravne doživljaje koje mogu pružiti samo staze Sinj Trail-a.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Natjecatelji KBK Knez ostvarili odlične rezultate u Polači

 
U subotu, 11. svibnja održano je Međunarodno natjecanje u kickboxingu ‘Polača Open 2019’, na kojem su odlične rezultate ostvarili članovi KBK Knez iz Sinja.

Natjecanje se odvijalo po pravilima Hrvatskog kickboxing saveza, a bilo je ukupno 189 prijavljenih startova iz 15 klubova.

U cjelodnevnim borbama, gledatelji su uživali u veoma zanimljivim i atraktivnim tehnikama kao i u psiho-fizičkom nadmetanju natjecatelja. Kickboxing klub ‘Knez’ predstavljalo je 10 natjecatelja svih uzrasta: kadeti mlađi, kadeti stariji, juniori i seniori, koji su nastupili u sve tri discipline: Point Fighting, Light Contact i Kick Light-u. Sinjani su osvojili 15 odličja i to 6 zlatnih, 4 srebrene i 5 brončanih medalja, kao i 3 pehara za najbolje natjecatelje turnira.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR