Ponedjeljak, 13.05.2013.

Natječaj za izbor najljepše okućnice

Turistička zajednica Grada Sinja u okviru akcije "Volim Hrvatsku, volim Grad Sinj" organizira izbor najljepše okućnice.
Obavještavamo građane da se prijedlozi i prijave primaju od 13.05. do 25.05.2013. g., a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice, točnu adresu i broj telefona.
Prijave se mogu dostaviti pismenim putem na adresu TZ Grada Sinja, Put Petrovca 12, 21 230 Sinj ili na e-mail: tzg-sinja@st.t-com.hr .
Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka, te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja. Za sve dodatne informacije nazvati na broj tel: 826-352. Pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave na natječaj.
IZVOR: TZ GRADA SINJA

Prva pričest u Župi KošuteU Župi Košute jučer je, prvi put od njenog osnivanja, održana Prva sveta Pričest. Krista je primilo 16 prvopričesnika, koje je za sakrament pripremao prvi košućki župnik don Darijo Čorić. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Potpisi za referendum o braku

Udruga obitelji s 4 i više djece Cetinskog kraja, Udruga Cjelovit život Sinj, Frama Sinj i nekoliko drugih molitvenih i civilnih udruga s područja Cetinske krajine pridružile su se Građanskoj inicijativi 'U ime obitelji' u prikupljanju potpisa za raspisivanje referenduma. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju promovirana kampanja"Manje oružja, manje tragedija"U Sinju 11. svibnja na ŠC Ivica Poljak "Sokol" od 17,00 do 18,30 sati odigrala se prva finalna ragbi utakmica prvenstva Hrvatske između RK "Sinj" iz Sinja i RK "Nada" iz Splita, u sklopu koje je održana promocija akcije „Manje oružja, manje tragedije“. Posjetiteljima su  dijeljeni letci na info. pultu, a u samoj najavi utakmice predsjednik RK Sinj, Tomislav Budimir je u ime kluba podržao kampanju te pozvao građane koji posjeduju oružje da ga vrate i svoj dom učine sigurnijim.
IZVOR: PU SD