Ponedjeljak, 13.04.2020.

Trgovine u Hrvatskoj ponovno rade skraćeno


Radno vrijeme trgovina u Hrvatskoj, sukladno Odluci nacionalnog Stožera civilne zaštite od sutra, 14. travnja radit će od 8 do 17 sati.
‘Radno vrijeme dućana u četvrtak, petak i subotu bilo je produljeno, a od utorka počinju raditi kao što su radili proteklih dana, od 8 do 17 sati. Od utorka će tržnice raditi od 8 sati do 13 sati’, kazao je zamjenik načelnika Nacionalnog stožera civilne zaštite Damir Trut.
Trut je istaknuo kako Stožer kontinuirano prati epidemiološku situaciju te da u skladu s njom donose odluke. Do popuštanja mjera doći će onda kada stanje bude dovoljno dobro da se to može napraviti.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Još danas toplo i sunčano, sutra stiže zahlađenje

Pored činjenice što su građani za ovaj Uskrs ostali doma zbog pridržavanja propisanih mjera sprječavanja širenja epidemije koronavirusa, blagdanski dani su obilježeni su i visokim temperaturama zraka.
Temperature visoke za ovo doba godine nastavit će se i danas u mnogim krajevima. Na području Dalmacije one će biti od 16 u zagorskom dijelu do 22 stupnja u priobalju. Međutim, od utorka  nas očekuje značajna promjena vremena, ističe Rade Popadić iz Cro meteo udruge.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR