Četvrtak, 13.04.2017.

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Danas je Veliki četvrtak


Danas je Veliki ili Sveti četvrtak, dan Isusove posljednje večere.
Danas Crkva ulazi u sveto trodnevlje, u sjećanje, komunikaciju kroz liturgiju i molitvu Isusovih posljednjih dana i djela. Crkva i zapadni svijet od danas se spremaju na slavljenje i doživljavanje Uskrsa.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Vrlika: Čuvari Kristova groba


Cetinski kraj obiluje raznovrsnim običajima kada je u pitanju iščekivanje Uskrsa, najvećeg katoličkog blagdana.
Jedan takav običaj stoljećima se odvija u Vrlici. Danas na Veliki četvrtak, u spomen Isusove posljednje večere, Čuvari Kristova groba iz Vrlike počinju s obredom čuvanja Kristova groba.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Gradskom kinu ‘Mali šef’ i ‘Brzi i žestoki 8’

U Gradskom kinu Sinj narednih nekoliko dana prikazivat će se dva filma.
Od večeras do utorka, 18. travnja, s početkom u 18,30 sati prikazivat će se animirana komedija ‘Mali šef’. U filmu sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o utjecaju dolaska nove bebe u obitelj, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR