Subota, 13.04.2013.

Održana 33. sjednica GV Sinja

U sinjskoj Gradskoj vijećnici jučer je održana posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja u ovom sazivu. Sjednici je nazočilo svih 19 vijećnika, a u četverosatnom zasjedanju vijećnici su prihvatili sve točke dnevnog reda osim prijedloga Rješenja o razrješenju ravnateljice Dječjeg vrtića 'Bili cvitak'. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvaranje izložbe Biljane Gaurine "Majke moje generacije“Danas, subota 13. travnja 2013. godine, u Galeriji Sikirica s početkom u 19 sati otvorit će se izložba Biljane Gaurine „Majke moje generacije“.
Riječ je o petoj samostalnoj izložbi zagrebačke fotografkinje, sinjskih korjena, na kojoj će biti izložene 24 fotografije žena srednje dobi koje su zbog gospodarske krize ostale bez posla. Fotografije su nastale u razdoblju od prosinca 2012. godine do sredinje siječnja 2013. godine širom Hrvatske.

Izložba se održava u sklopu projekta KUS-a „Žena u Dalmatinskoj zagori“.

Veselimo se Vašem dolasku

IZVOR: KUS-SINJ

OSMI NACIONALNI SAJAM PRŠUTA SINJ 2013.

Poštovani obavještavamo Vas o održavanju 8. «Nacionalnog sajma pršuta i suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem», koji bi se trebao održati u Gradu Sinju u prostoru školske sportske dvorane, srednjoškolskog centra Sinj, te Vas pozivamo na sudjelovanje u manifestaciji.

Sajam će se održati 19. i 20. travnja, 2013. godine POD VISOKIM POKROVITELJSTVOM
PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE u gradu Sinju,  (prostor sportske dvorane).

Opširnije...

IZVOR: PODUZETNIČKI CENTAR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je novi zanimljiv sportski vikend u kojem su u glavnim ulogama košarkaši Alkara, koji gostuju u Zagrebu protiv Cedevite, te nogometaši Junaka koji su domaćini Zelini...

Subota, 13. travnja
Nogomet
Druga HNL, 23. kolo 16,00 sati: Junak – Zelina

Treća HNL-jug, 23. kolo 16,00 sati: GOŠK - Hrvace

Prva županijska liga, 20. kolo: 16,30 sati: OSK - Mladost (P)


Rukomet
Druga HRL-jug (m), 19. kolo 19,00 sati: Kamičak - Split 2

Druga HRL-jug (ž), 16. kolo 17,00 sati: Sinj - Split

 IZVOR: WWW.FERATA.HR
...