Petak, 13.04.2012.

Gradskoj glazbi nagrada ŽupanijePovodom Dana Splitsko – dalmatinske županije danas je u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu održana svečana sjednica županijske Skupštine. Tom prigodom Gradskoj glazbi Sinj uručena je nagrada Županije za 150 godina uspješnog rada i djelovanja. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mojmiru Čačiji plaketa Emil CosetoJoš jedno veliko priznanje za svoj kulturno-glazbeni rad dobio je maestro Mojmir Čačija. Hrvatska udruga zborovođa dodijelila je maestru Čačiji plaketu Emil Coseto. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uskrsni koncert u Trilju

Udruga žena 'Triljanke' organizira uskrsni koncert pod nazivom 'Krist je uskrsnuo'. Koncert će se održati sutra u triljskoj kino dvorani, s početkom u 18 sati. U izvedbi mladih zborova na programu će biti prigodne skladbe i igrokazi, a nastupit će: Mali zbor 'Sv. Mihovil' Trilj, Mali zbor 'Zlatna harfa' Otok, Mali zbor 'Sv. Mihovil' Dugopolje, Dječji zbor crkve 'Kraljice mira' Kaštel Stari-Radun, Mali zbor 'Gospa od Karmela' Runovići te Djevojački ansambl 'Sv. Kajo' iz Solina.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Danas u 17 sati u prostorijama Plavog salona na Gradskom stadionu održat će se konferencija za tisak na kojoj će vodstvo Junaka predstaviti novog sponzora, njemačku tvrtku sportske opreme 'KiK Textilien'. Na konferenciji će direktor KiK Textiliena za Hrvatsku i Sloveniju Petar Burazin te direktorica Plasman grupe Nataša Đuričić predati komplete dresova za uzraste kadeta, juniora i seniora Junaka.


Pred nama je još jedan zaminljiv sportski vikend, iz kojeg izdvajamo:
SUBOTA, 14. travnja:
Nogomet
2. HNL 24. kolo 16,30h Junak-Rudeš
4. HNL jug 16,30h Jadran T - Glavice
ŽNL 21. kolo 16,00h Hvar-Vrlika

Rukomet
1. HRL 23. kolo 19,30h ŽRK Sinj-ŽRK Trešnjevka
2. HRL 19. kolo 18,00h Trilj PV-Krilnik

Kickboxing
Plitvice - memorijalni kup "Josip Jović".

Stolni teni
14. i15.04.2012. u dvorani Donat u Zadru, s početkom u 10 sati, odigrat će se 2. kolo drugog turnira 2. Hrvatske stolnoteniske lige - regija Dalmacija. Sastaju se:
STK SINJ - STK ZADAR -
STK SINJ - STK DUBROVNIK
STK SINJ - STK DONAT
STK SINJ - STK URANIJA
STK SINJ - STK JADERA
STK SINJ - STK KONAVLJANIN
STK SINJ - STK KNIN
STK SINJ - STK LUČICA

NEDJELJA, 15. travnja
Košarka
A1 6. kolo lige za ostanak 18,00h Dubrovnik-Alkar

Nogomet
3. HNL jug 16,30h Hrvace-Raštane
ŽNL 21. kolo 16,30h Trogir 1912-Tekstilac

Rukomet
2. HRL 19. kolo 18,00h Kamičak-Zadar

IZVOR: WWW.FERATA.HR