Srijeda, 13.04.2005.

ODRžANA 96. SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA

Na 96.sjednici Gradskog poglavarstva grada Sinja prihvaćeno je godišnje izvješće o proračunu za prošlu godinu, utvrđen Prijedlog prostornog plana na koji je pristiglo 112 pisanih primjedbi. Sve su primjedbe razmotrene, a poglavarstvo će pismenim putem dostaviti odgovore.
Također su donesene odluke o natječajima koje je raspisalo Gradsko poglavarstvo. Tako će radove na uređenju sportskog igrališta u Vučkovićima u Brnazama obavljati BB PROMET iz Sinja, a radove na izgradnji mosta preko Sutine u Lučanima izvodit će Drvoličanin d.o.o iz Karakašice.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U HRVACAMA

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj i Kluba dobrovoljnih darovatelja krvi Hrvace u petak će se u prostorima restorana Vreba održati darivanje krvi u vremenu od 9-12 sati.

PREDUPIS DJECE U 1. RAZRED OSNOVNIH šKOLA

U svim osnovnim školama na području Cetinskog kraja u tijeku je predupis djece u prvi razred. Upisuju se djeca koja su do 1. travnja tekuće godine navršila šest godina, a mlađa djeca upisuju se na temelju ocjene povjerenstva za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta. Obrazac se može popuniti u školama gdje su na oglasnim pločama istaknute sve informacije.

SPORT

Košarkaši sinjskog Alkara sinoć su u Zagrebu sa rezultatom 74:69 pobijedili zagrebački Zrinjevac.

U triljskoj sportskoj dvorani danas se održava poluzavršnica Međužupanijskog natjecanja u rukometu za muškarce u kojem sudjeluje ekipe i 6 škola, i to učenici od 5. do 8. razreda.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje se promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Bit će razmjerno toplo uz dnevnu temperaturu zraka od 15 do 18 stupnjeva.