Ponedjeljak, 13.03.2023.

Tema dana: Mjere aktivne politike zapošljavanja

 
Sutra, 14. ožujka u 10,15 sati na programu Hit radija je nova emisija ‘Tema dana’ u kojoj će biti riječi o mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2023. godini, koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

U emisiji će gostovati predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Split.

Za vrijeme emisije pitanja o navedenoj temi moći će postavljati i slušatelji na brojeve telefona 021/825-500 i 021/825-550 ili na e-mail ferata@ferata.hr .
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Avantura ili ništa’ – po 11. put Cetina adventure race

 
Za nešto više od dva mjeseca, timovi željni adrenalina i izazova proći će najljepšim dijelovima Cetinskog kraja, a dolazak do cilja, bez obzira na vremenski rezultat je uspjeh jer je Cetina adventure race sve osim obične utrke.

Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure u svibnju organizira trkačku poslasticu koja kreće iz srca Sinja i prolazi najljepšim planinskim stazama i hladnom, brzom Cetinom. Nakon prošlogodišnjih uspješnica, organizatori najavljuju još dinamičniju utrku za one koji vole osvajati sve pred sobom. Koncept trčanja, bicikliranja i kajakiranja pokazao se zanimljiv dosadašnjim sudionicima, pa se isti očekuje i ove godine, ali na sasvim novim lokacijama, neobičnim zadacima iznenađenja i tulumom na završetku utrke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR