Utorak, 13.03.2012.

Uskoro sanacija mosta na Troglavu

Županija splitsko-dalmatinska u ovogodišnjem Proračunu osigurala je milijun kuna za rekonstrukciju lokalne ceste Sinj – Otok na Troglavu. Sanacija bi trebala početi do ljeta.Navedena cesta dijelom je rekonstruirana prije četiri godine, i to dionica od Troglava do Sinja. U okviru tih radova planirano je bilo i ublažavanje krivine na Troglavu, no tome se nije pristupilo zbog imovinsko-pravnih odnosa....

Miro Bulj traži ostavku gradske vlasti

Nezavisni vijećnik Miro Bulj prozvao je danas na konferenciji za novinare sinjsku gradsku vlast koja već gotovo tri mjeseca nije sazvala sjednicu Gradskoga vijeća, te je poručio kako bi bilo najkorektnije da svi daju ostavke.Bulj je podsjetio kako je zadnja sjednica održana prije 80 dana, točnije 27. prosinca prošle godine, iako se prema Statutu Grada Sinja sjednice trebaju održavati najkasnije svakih devedeset dana, a pet dana prije održavanja istu je potrebno sazvati....

Sinj - Marina Kaštela II 3 : 0

Autor: Ivica Zorica

SINJ - MARINA KAŠTELA II 3:0Odbojkašice Sinja ostvarile su veliku pobjedu protiv direktnog pretendenta za prvo mjesto u II. HOL - jug. Utakmica je odigrana u gradskoj sportskoj dvorani koja je do sada bila sretna za sinjske odbojkašice.
Sinjanke su od samog početka pokazale da silno žele pobjedu, igrale su odlično u obrani i efikasno u napadu, to im je na kraju donijelo 25:18  i 1:0 u setovima. Kaštelanke su u drugom setu zaigrale mnogo odlučnije, dugo su prijetile, ali nisu mogle dalje od 25:22. Domaće su igračice u trećem setu potpuno nadigrale gošće iz Kaštel Gomilice koje su se zaustavile na 14 poena.

Sinjanke su na ovoj utakmici imale odličan blok, posebice su se istakle Jukić,Dotur i Titlić koje su imale 12 uspješnih blokova.
Na kraju pohvale svim igračicama i trenerici Macan koje su ostvarile sjajnu pobjedu.

IZVOR: WWW.FERATA.HR