Subota, 13.02.2016.

Udruga Srma: Prva tri mjeseca Socijalne samoposluge grada Sinja

Socijalna samoposluga Grada Sinja, koja djeluje u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Sinj, u prva tri mjeseca rada podjelila je pakete pomoći za 27 obitelji i 33 samca.
Nakon što je u studenome otvorila svoja vrata, socijalna samoposluga je ponudila preko 70 različitih artikala kojima je opskrbljeno 145 članova socijalno ugroženih obitelji iz 12 naselja s područja Grada Sinja. Tijekom prva tri mjeseca po svoju potrošačku košaricu jedanput je došlo 27 obitelji, dva puta 20 obitelji, dok su 3 obitelji došle po pomoć 3 puta. Podijeljeno je hrane i higijenskih artikala ukupne vrijednosti 20.144,00 kn.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar gost Škrljeva, vraća se Domagoj Kanaet

Alkar će ovog vikenda biti gost Škrljeva koje je sinjskoj momčadi izravan konkurent u borbi koja vodi prema Ligi za prvaka…
Možda i najbitnija vijest vezana uz Alkar jest da su svi igrači na raspolaganju pred ogled 17. kola u kojem će gostovati u Čavlima pored Rijeke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Vikend u znaku nogometa, igra se 1. kolo Županijskog kupa

Ovog vikenda na rasporedu je prvo kolo Županijskog kupa u kojem će na travnjak svi naši predstavnici…
U subotu će na travnjak istrčati OSK koji će biti domaćin Tekstilcu, sat kasnije u Hrvacama će istoimeni domaćin prolaz u drugo kolo tražiti protiv Vrlike.
Dan poslije, u nedjelju, Junak će gostovati u Glavicama protiv kojih je nedavno u prijateljskom dvoboju slavio s 4:1.

Raspored:
13,00 h: OSK – Tekstilac (subota)
14,00 h: Hrvace – Vrlika (subota)
14,00 h: Glavice – Junak (nedjelja)

IZVOR: WWW.FERATA.HR