Petak, 13.02.2015.

Prva smotra mačkara Cetinskog kraja

Sinj sutra, po prvi put, postaje središte događanja godišnjih pokladnih ophoda mačkara iz naselja Cetinskog kraja koje imaju dugu tradiciju održavanja i najbolji su pronositelji i čuvari pokladnih običaja.
Grupe mačkara iz Sinja, Brnaza, Vrlike, Karakašice, Otoka, Glavica, Gljeva, Graba, Bajagića, Gale, Krušvara, Obrovca te mačkare iz susjednog Neorića i Sutine u 14 sati polaze od Gradskog stadiona ulicama Put Šumarije, Put Piketa i Miljenka Buljana do autobusnog kolodvora, zatim Put Ferate, Kneza Branimira, Brnaškom ulicom do Trga kralja Tomislava. Ispred povorke mačkara bit će Gradska Glazba Sinj i Sinjske mažoretkinje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcije UZV pregleda dojki u Sinju

Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziranje akcija ultrazvučnog pregleda dojki.
Akcije će se održati u ponedjeljak, 16. veljače  i srijedu, 25. veljače 2015. godine u prostorijama sinjskog SDP-a od 16 sati. Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098 807 064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večer ljubavne poezije ‘Podsjeti me što to bješe ljubav…’

Udruga Cjelovit život svojim sugrađanima uoči Valentinova poklanja večer ljubavne poezije ‘Podsjeti me što to bješe ljubav…’
Večer ljubavne poezije održat će se u Galeriji Sikirica, večeras s početkom u 19 sati. Scenaristica i voditeljica programa bit će Tatjana Kovač–Lovrić, a poeziju će recitatori Jakov Dukić, Miljenko Marić, Snježanka Jadrijević, Božena Romac, Ivana Župić i Ivana Poljak. U glazbenom dijelu programa nastupit će Šimun Čarli Botica i Andrija Vrdoljak.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Večer violine’ i koncert povodom Valentinova u OGŠ Jakova Gotovca

U dvorani OGŠ Jakova Gotovca Sinj večeras u 19 sati održat će se ‘Večer violine’, na kojoj će nastupiti studenti u klasi prof. Evgenije Epshtein, Marija Čače, Barbara Udovičić, Luka Jadrić, Matea Beotić i Dmitrij Večer.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR