Ponedjeljak, 13.02.2012.

BRAVO OSKOVCI: Vugdelija u Hajduk, Gusić u Poljsku, Bašić još bira!

OTOK – Nakon odigranih pripremnih utakmica sa Vrlikom (1:1), te pobjede od 3:2 nad Primorcem 1929 u Stobreču nogometaši OSK iz Otoka nisu odustali  sa svojim aktivnostima iako je njihovo područje zahvaćeno elementarnom nepogodom kao i većina Dalmacije. Tereni na ŠC Gola brda su prekriveni  velikim snijegom, dok šteta na objektu nema. Trener Nenad Vučković je iskoristio prednost sportske dvorane u Otoku, kako bi barem održavao kakvu takvu kondiciju kod svojih igrača. Otočani su u četvrtak igrali pripremnu utakmicu sa Zmajem koju su dobili 5:0. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sutra počinje nastava!

Gradonačelnik Grada Sinja i Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Sinja donijeli su odluku da dječji vrtići kao i sve osnovne i srednje škole na području Grada Sinja sutra počinju s radom i redovnim održavanjem nastave. Zbog izvanrednih okolnosti iz Stožera mole roditelje da djecu koja u školu odlaze autobusnim prijevozom dovezu do autobusnih ugibališta, a one koji u školu dolaze pješice dovezu do samih škola.

Učenicima koji zbog neprohodnosti prometnica ili iz drugih razloga uvjetovanim snježnim nepogodama nisu u mogućnosti doći na nastavu, za to vrijeme izostanci će biti opravdani.

Iz Stožera upozoravaju sve sudionike u prometu na dodatan oprez u blizini škola i prometnica kojima se kreću učenici. Pripadnici Policijske postaje Sinj u terminima dolaska i odlaska iz škole vršiti će pojačani nadzor.

Redovna nastava sutra će početi i u osnovnim školama u Otoku, Hrvacama i Dicmu, dok će nastava u OŠ 'Trilj' i njenim područnim odjeljenjima biti skraćena.

Prema informacijama koje smo dobili iz Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vrlike, OŠ 'Milana Begovića' u Vrlici s redovnim radom počet će u srijedu.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski vatrogasci spasili bračni par



Pripadnici Sinjskog DVD-a spasili su u petak navečer bračni par Nediljka i Vjeru Barać iz Zelova, koji su zaglavili u snježnom zametu na putu kući. Nediljko je došao po bolesnu suprugu u sinjski Dom zdravlja, te su krenuli u Zelovo, pišu 24 sata. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hajduk slavi 101. rođendan!

Dalmacija je sva u bilom! I to ne samo ovih dana kada ju je prekrio snježni bijeli pokrivač. Dalmacija je u bilom od 1911. godine, kada je na današnji dan osnovan nogometni klub Hajduk. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR