Subota, 13.01.2018.

Knezović podnio ostavku na mjesto predsjednika Junaka


Nakon odlaska trenera Mirka Grabovca i jednog od najboljih igrača Drage Gabrića, neopozivu ostavku na mjesto predsjednika NK Junak podnio je Ivica Knezović.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras završnica triljskog malonogometnog turnira

Sinoć su u triljskoj sportskoj dvorani odigrani polufinalni susreti Božićno – novogodišnjeg kupa.
Finale su izborile momčadi Autoshop Ćubić Kavana Carpe Diem i CB Pop 91 Otok Latina Trilj . U polufinalnim susretima Autoshop Ćubić Kavana Carpe Diem pobjedio je MNK Sv. Josip Dugi Rat 2-1.
U drugom polufinalnom susretu Pršutoreznica Miško Sinj – CB Pop 91 Otok odigrali su u regularnom dijelu 1-1, a nakon izvođenja kaznenih udaraca pobijedila je momčad CB POP 91 rezultatom 6-4.
Večeras se igra završnica turnira od 18 sati za 3. mjesto sastaju se MNK Sv. Josip Dugi Rat i Pršutoreznica Miško Sinj, a u finalu od 19 sati igraju Autoshop Ćubić Kavana Carpe Diem i CB POP 91.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održana Izborna Skupština KUD-a Vrilo Obrovac Sinjski


Milivoj Petričević ponovo je izabran za predsjednika KUD-a Vrilo Obrovac Sinjski.
Izborna Skupština KUD Vrilo Obrovac Sinjski održana je sinoć, 12. siječnja 2018. godine, a nazočila joj je većina članova Društva. Uprava KUD-a podnijela je izvješće o radu i financijsko izvješće, koja su nakon rasprave prihvaćena.
Na Skupštini je razriješeno staro rukovodstvo, nakon čega se pristupilo izboru novog. Za predsjednika je izabran Milivoj Petričević, tajnicu Dušana Žanko, a izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora.
IZVOR: WWW.FERATA.HR