Nedjelja, 13.01.2013.

Poziv proizvođačima povrća

Poljoprivredna zadruga 'Sinjanka' poziva sve zainteresirane poljoprivrednike s područja Cetinskog kraja da im se jave radi dogovora o uzgoju i otkupu povrća.

'Kada bi proizvođači povrća potpisali ugovor sa nama, bilo bi im lakše plasirati svoje proizvode na tržište. Mi već imamo ugovorenu proizvodnju sa tvrtkom 'Agrofruktus' iz Dugog sela, koja nam garantira otkup svega što proizvedemo. Imamo skladište u Turjacima, u centru Sinjskog polja, pa proizvođači ne moraju voziti svoje proizvode na tržnicu. Ovdje ima je sve povezano na jednom mjestu, samo bi trebalo ugovoriti proizvodnju', kazao je predsjednik PZ 'Sinjanka' Nenad Marković.

Proizvođači povrća koji se žele uključiti u ovu zadrugu mogu se javiti u prostorije bivšeg centra IPK Osijek ili na 098/950-6133.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar "razmontirao" Križevce

Briljantnom obranom, ali i lucidnim napadačkim rješenjima, Alkar je došao do vrlo važne pobjede u gostima kod Križevaca, što mu je bila već četvrta u nizu, čime je jasno istaknuo kandidaturu za jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu za prvaka. Tek prvih desetak minuta domaćin je bio ravnopravan suparnik, nakon čega je naprosto "uništen"...
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR