Petak, 13.01.2012.

Potpisan predugovor s Fine goldomGradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan danas je zaključio predugovor o kupoprodaji nekretnine na području gospodarske zone Kukuzovac s tvrtkom 'Fine gold' d.o.o. Sinj.ž
Namjera investitora je da na čestici zemljišta veličine 5.807 m2 proširi svoju djelatnost te izgradi proizvodno-poslovnu građevinu u kojoj će otvoriti regionalni centar za opskrbu i distribuciju pneumatika (guma) renomiranih svjetskih proizvođača za sve vrste motornih vozila, uključujući kamione i autobuse.
Za potrebe poslovanja regionalnog centra u Kukuzovcu planira se novozapošljavanje za cca. 10 radnika.
Riječ o prvom potpisanom predugovoru po novim uvjetima prodaje zemljišta i atraktivnoj cijeni  od 35 kuna po metru četvornome, uz niz drugih pogodnosti koje se nude investitorima.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

'Josef' stigao u kino

U sinjskom kinu od večeras do nedjelje, s početkom u 19,30 sati, prikazivat će se ratna drama Stanislava Tomića 'Josef'.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Okrugli stol "Mogućnosti i izazovi europskih integracija"

UDD-Udruga za demokratsko društvo u suradnji s Centrom za održivi razvoj (COR) i Centrom za europsku dokumentaciju i istraživanje-R. Schuman (CEDI), a uz potporu Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira okrugli stol "Mogućnosti i izazovi europskih integracija" u subotu, 14. siječnja 2012, u 11 sati, u Sinju,u Alkarskim dvorima - Galerija Sikirica, Put Petrovca 12.
Uvodničar:
dr. Neven Šimac
(UDD, CEDI)

Na Trnovači stanovi i trgovački centarNa prostoru bivše Trnovače u Sinju tvrtka Hazarder uskoro kreće s izgradnjom luksuznih stanova i poslovno-prodajnog centra. Nakon što je privela kraju građevinske radove na stanici za tehnički pregled vozila, čije se otvaranje očekuje 1. veljače, direktor sinjske tvrtke Hazarder Dragan Labrović najavljuje novu investiciju. Riječ je o izgradnji 150 luksuznih stanova i poslovno-prodajnog centra koji će se graditi na zemljištu ukupne površine 20 tisuća kvadrata. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Smotra i ispit za pse goniče

Kinološka udruga Trilj uz suglasnost HKS-a sutra organizira smotru i ispit prirođenih osobina (IPO) za lovačke pse goniče. Ispit će se održati s početkom 7 sati na prostorima lovišta lovačkog društva 'Jarebica' Trilj. Na ispitu mogu sudjelovati psi stariji od 9 mjeseci upisani u Hrvatsku rodovnu knjigu, a svi zainteresirani trebaju se prijaviti na mobitel broj 091/4671500  ili na sam dan održavanja ispita na mjestu održavanja. Okupljanje vodiča sa psima biti će u 7 sati na Ugljanima ispred restorana 'Bila Kuća'. Sudac natjecanja bit će Ante Udovičić.
Isto natjecanje održat će se i 28. siječnja s okupljanjem vodića s psima u 7 na Gazu ispred restorana 'Blizanci'.
IZVOR: WWW.FERATA.HR