Obavijest

Udruga Srma i ove godine nastavlja s programom podizanja javne svijesti o ljudskim pravima i neprihvatljivosti nasilja u društvu, naročito u obitelji, a kroz program ''MJESEC LJUDSKIH PRAVA''.
Povodom Međunarodnog dana dječjih prava 20.11. Udruga Srma otvara natječaj za učeničke literarne radove u 3 kategorije:
1.Dječja prava koja želim štititi
2.Prava članova obitelji
3.Moje osobno iskustvo nasilja
Natječaj je otvoren za učenike 6.-8. razreda osnovnih škola s područja Cetinske krajine i to do 7.12.  Radovi se trebaju potpisati punim imenom i prezimenom, nazivom škole koju učenik pohađa, navesti razred i kontakt telefon / mobitel. Radovi se mogu dostaviti osobno u ured Srme, Brnaška 44, ubaciti u poštanski sandučić Srme, poslati poštom ili poslati elektroničkom poštom na adresu: udruga.srma@st.t-com.hr. Svi zaprimljeni podaci koristit će se samo u svrhu provedbe ovog natječaja, a prijavom na natječaj, sudionici pristaju da se njihova imena i radovi javno objave u slučaju da osvoje neku od nagrada.
Komisija u sastavu: profesor hrvatskog jezika, dječji psiholog i predstavnik Srme sve će pristigle radove pomno procijeniti, te po tri najbolja rada u svakoj kategoriji nagraditi prigodnim nagradama. Nagrade će biti uručene učenicima 10.12. na Međunarodni dan ljudskih prava.
Najbolji radovi bit će objavljeni i na web stranici: www.udruga-srma.hr.

19.11.09