Sport

Junak je s 3:o izgubio u Sisku od Segeste utakmicu 12. kola 2. Hrvatske nogometne lige.

OSK je na svom terenu pobijedio Postiru Sardi rezultatom 4:2, a Glavice su izgubile 3:1 kod Slavena iz Grude. 

U županijskoj nogometnoj ligi Tekstilac je na gostovanju pobijedio Vrliku 4:0.  Čaporice - Trilj na svom su terenu pobijedile Jadrana iz Supetra 2:0.

Nakon odigranih malonogometnih utakmica 9. kola sinjske Udruge za mali nogomet, na prvom mjestu je ekipa Sutina s 22 boda ispred Azre 1986 i Best Blaškana. Sljedeće kolo igrat će se u nedjelju.

Na 20. međunarodnom prvenstvu Njemačke u Tang so dou, koji se održao u Ehingu, nastupili su natjecatelji iz Tang so do kluba Sinj. Na prvenstvu su uz Hrvatsku sudjelovali i predstavnici Švicarske, Italije, Švedske, Nizozemske, Amerike i domaćina Njemačke. U najjačoj konkurenciji dosada u kategoriji stariji kadeti Silvijo Grčić osvojio je 1. mjesto u borbama i 3. mjesto u formama. Nikola Kerekeš u karegoriji starijih kadeta prvo mjesto forme i 2. mjesto u kategoriji oružje. Marija Buljan–starija kadetkinja 2. mjesto oružje i drugo mjesto forme. U kategoriji seniorki Zrinka Poljka prvo mjesto borbe, 3. mjesto forme i Antonio Kulaš u katwegoriji juniora 1. mjesto borba, 1. mjesto forma, 3. mjesto oružje te je proglašen i za najboljeg borca turnira.

Košarkaši triljske Cetine Poraženi su u Drnišu od Doška 73-74 u 6.kolu A2 košarkaške lige.U ovom kolu Alkar je bio slobodan,

Nakon što su juniori Ragbi kluba Sinj osvojili titulu prvaka Hrvatske, to je pošlo za rukom i kadetima. Oni su ovog vikenda na ŠC Trnovača u završnici PH bili najbolji ispred Zagreba,Nade i Varaždina.

U derbiju 6.kola druge odbojkaške lige u Makarskoj su igrali Makarska i Žok Sinj. Na kraju slavile su domaće igračice 3-0 u setovima.

Jučer je u Zagrebu održano natjecanje u atletskom polumaratonu, na kojemu su vrlodobar rezultat postigli atletičari Sinja, koji su ekipno osvojili 4. mjesto od 30 ekipa. U pojedinačnoj konkurenciji Mario Vezilj bio je 4. Petar Delaš 14. i Mislav Malbaša 30. Petar Delaš treću godinu za redom osvojio je juniorski atletski kup

16.11.09