Četvrtak, 12.12.2013.

Akcija darivanja krvi u Hrvacama

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub DDK Hrvace organiziraju akciju darivanja krvi, koja će se održati u subotu, 14. prosinca. Akcija će se održati od 9 do 13 sati u restoranu Vreba.
Do kraja godine sinjski Crveni križ održat će još tri akcije i to po jednu u Sinju, Grabu i Tijarici.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Policijski službenici Postaje granične policije Trilj provedenom zasjedom  jučer su oko 15.00 sati u mjestu Ruda zatekli 45-godišnjaka, 47-godišnjaka i  53-godišnjaka s dva lovačka psa. Navedeni su kod sebe  imali tri lovačke puške  bez odobrenja za posjedovanje oružja, koje su od njih i oduzete kao i pripadajuće streljivo.  Protiv svih  slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo protuzakoniti lov i ribolov, te optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o nadzoru državne granice.

Jučer oko 15 sati u Hrvacama, pas u vlasništvu 50-godišnjaka koji se otrgnuo s lanca ugrizao je ukupno sedam osoba. Pružena im je liječnička pomoć. Zadobili su  lakše tjelesne ozlijede. Protiv 50-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog zbog prekršaja  iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 
IZVOR: PU SD