Srijeda, 12.12.2012.

Sinj: 30. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Na temelju članka 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja  (“Službeni glasnik Grada Sinja” broj  02/10) saziva se 30. sjednica  Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 14. prosinca 2012. godine. Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u  15,00  sati.
...

Sinj: Završen skup o Tihomilu RađiZavršen je dvodnevni znanstveno-stručni skup pod nazivom 'Život i djelo dr. Tihomila Rađe' koji se u organizaciji Instituta za migracije i narodnosti iz Zagreba i Grada Sinja održavao u Alkarskim dvorima. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Fra Mirko Marić: Sinj i njegova Gospa

Ogranak Matice hrvatske u Sinju organizira predstavljanje knjige fra Mirka Marića 'Sinj i njegova Gospa'. Knjiga će biti predstavljena sutra, 13. prosinca, u 18 sati u Alkarskim dvorima.O knjizi će govoriti dr. fra Vicko Kapitanović, dr. Marko Trogrlić, gosti Matice hrvatske iz Zagreba i autor fra Mirko Marić.
U glazbenom dijelu će nastupiti Dražen Žanko i Mješoviti zbor grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Proslava blagdana svete Luce

U okviru Dječjeg tjedna udruga Cjelovit život organizira proslavu blagdana Svete Luce. Sutra od 10 sati na sinjskoj pijaci održat će se promenada dječjih vrtića, a sveta Luca i anđeli djecu će darivati slatkišima.
Program će se nastaviti u Dvorani Gospe Sinjske u 10,30 sati, predstavom 'Nikola tiho dolazi', koju će izvesti djeca dječjeg vrtića Blagovijest. Potom će prigodni glazbeno-scenski igrokaz 'Božićna bajka' izvesti djeca iz dječjih vrtića Bili cvitak iz Sinja i Potočnica iz Glavica.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

PET GODINA KUD-A TIJARA

Pod okriljem udruge Pokrenimo Tijaricu već 5 godina djeluje KUD TIJARA koji je u tom vremenskom razdoblju zabilježio brojne nastupe. Unatoč problemima, prvenstveno financijske prirode do sada su zabilježili veliki broj nastupa. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Studenti zahvalili franjevcima

Povodom 80. obljetnice osnutka samostana i 70. obljetnice osnutka župe Majke Božje Lurdske u Zagrebu, predstavnici udruge Studenti Cetinske krajine posjetili su samostan i župu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Druženje umirovljenika uz tombolu

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članove organizira druženje uz tombolu, koje će se održati 20. prosinca u hotelu Alkar.Zainteresirani članovi sve informacije mogu dobiti u Udruzi umirovljenika Sinj, u ulici Put Petrovca 1 ili na broj telefona 821 262.
IZVOR: WWW.FERATA.HR