Utorak, 12.11.2013.

Promocija monografije ‘Kuzma Kovačić’

Ogranak Matice hrvatske u Sinju organizira promociju monografije ‘Kuzma Kovačić, autora Milana Bešlića.
Knjiga će biti predstavljena sutra, 13. studenoga u 18,30 sati u Alkarskim dvorima. O knjizi će govoriti fra Mirko Marić, Milan Bešlić i Kuzma Kovačić.
Knjiga predstavlja kiparsko djelo Kuzme Kovačića, jednog od najznačajnijih suvremenih hrvatskih umjetnika.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ultrazvučni pregled dojki u Trilju

Mladen Gusić i Klub žena liječenih od raka dojke Split organiziraju akciju ultrazvučnog pregleda dojke u Trilju.
Akcija će se održati u zdravstvenoj ambulanti Trilj u subotu, 16. studeniga, s početkom u 9,30 sati. Ovo će bit zadnja akcija ove godine, a broj upisanih za pregled je ograničen. Sve informacije i upis isključivo na broj mobitela 098 875249, kod gospodina Mladena.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest

Udruga Srma organizira 15. akciju prikupljanja odjeće, obuće i kućanskih potrepština za štićenike Centra za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u Vrlici i za građane u potrebi od 11. do 30.11.2013.g.
Prikupljanje  se obavlja u kući Tripalo ispod crkve pokraj FINA-e u Sinju i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 do 19 sati, te utorkom, četvrtkom i subotom od 10-12 sati.
5. Socijalna samoposluga odjeće, obuće i kućanskih potrepština bit će otvorena od 18.-30.11. na istom mjestu i to za umirovljenike s manjim primanjima, za višečlane obitelji, primatelje nekog oblika socijalne pomoći, nezaposlene i ostale ugrožene građane koji zatraže pomoć.