Petak, 12.10.2012.

Web portal grada Sinja

Prodaje se ili iznajmljuje web portal grada Sinja, www.sinj.com.hr. Upiti na gradsinj@gmail.com

Junak domaćin reprezentaciji

S obzirom da je NK Junak Sinj dobio veliku čast ugostiti mini-turnir kvalifikacijskog kola Europskog U-17 (kadetskog) prvenstva 2012./2013., na kojem sudjeluje i U-17 reprezentacija Hrvatske, u sklopu kojeg će se u Sinju odigrati dvije kvalifikacijske utakmice.
Pozivamo sve ljubitelje nogometa da posjete Gradski stadion u Sinju i podrže U-17 reprezentaciju Hrvatske i NK Junak u ostvarenju svojih ciljeva. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR 

Alka - najbolja kulturna manifestacijaSinjska alka najbolja je kulturna manifestacija u Hrvatskoj. Ovo priznanje Alka je dobila od Hrvatske turističke zajednice, u sklopu nacionalnog projekta Doživi Hrvatsku - Experience Croatia 2012. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

17. Utrka Sv. Luka – Otok 2012.

OTOK – u organizaciji AK Otok, a pod pokroviteljstvom općine Otok i županije Splitsko-dalmatinske u nedjelju 14.listopada, na ŠC Gola brda u Otoku će se održati 17. atletska utrka « Sv. Luka – Otok 2012.«. Početak natjecanja je u 14 sati, kada će prvi startati predškolci, zatim osmoškolci i srednjoškolci, a u finalnoj utrci dana u 15 sati i ponajbolji hrvatski maratonci. Svoj dolazak u Otok su potvrdili i ponajbolji trkači iz svih susjednih zemalja. Glavna utrka se trči na 10 kilometara, a rekorderi staze su kod muškaraca Benedek Zsolt ( 31:13 ) iz Mađarske te kod žena Lucia Kimani ( 36:26 ) iz Kenije sa BiH putovnicom. Treba kazati da se ova trka nalazi u sklopu HUCIPT-a te da se boduje za New Balance cestovni kup 2012.
Piše: Petar Norac Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sutra dobrovoljno darivanje krvi

U sklopu proslave dana Općine Otok i sv. Luke sutra će se u restoranu Džimbeg održati akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će početi u 9 sati i trajati će do 13 sati. Organizator je klub Dobrovoljnih darivatelja krvi Otok, a suorganizator MK “Noćna mora”. Klub DDK Otok je 2010. godine dobio kolektivnu nagrade od strane Općine Otok.
Piše: Frane Šušić-Jurić
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Tehnički pregledi traktora u Dicmu

U cilju poboljšanja stanja sigurnosti u cestovnom prometu i zaštite svih sudionika u prometu, Policija uprava splitsko-dalmatinska na području Policijske postaje Sinj organizira obavljanje tehničkih pregleda traktora, traktorskih prikolica i poluprikolica. Pregledi će se obavljali izvan stanica za tehničke preglede, u mjestima gdje se pokaže interes vlasnika.
Prva akcija održat će se u ponedjeljak i utorak, 15. i 16. listopada, ispred zgrade Općine u Dicmu, za traktore s područja ove općine. U slučaju lošeg vremena akcija će se odgoditi.
Iz policije pozivaju sve vlasnike neregistriranih traktora da se jave u PP Sinj ili na broj telefona 309-333, te pristupe postupku registracije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR