Srijeda, 12.09.2012.

Edukacija u Vrlici i Općini Hrvace

Edukativna akcija Autoškole Semafor i PP Sinj 'Pomozimo djeci snalaženje u prometu' nastavlja se sutra u 8 sati u OŠ 'Milana Begovića' u Vrlici, gdje će obuhvatiti 14 učenika. Nakon toga, od 9 sati i 30 minuta edukacija će se provesti u područnom odjeljenju OŠ 'Dinka Šimunovića' u Potravlju, u 10 sati i 45 minuta u školi u Biteliću, a u 13 sati i 15 minuta u matičnoj školi 'Dinka Šimunovića' u Hrvacama.
Poslijepodne u 16 sati akcijom će biti obuhvaćeni i vrtićani Dječjeg vrtića 'Čarobni pianino'.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zaključen predugovor o kupoprodaji nekretnina na području GZK-Sinj s tvrtkom "PICOTRANS“ d.o.o., SinjDana 11. rujna 2012.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovor o kupoprodaji zemljišta  površine 13. 867 metara četvornih na području GZK-Sinj, s tvrtkom „PICOTRANS“ d.o.o., SINJ. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Kronika 192

Policijski službenici Policijske postaje Sinj jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 23-godišnjakom. Sumnja se da su 10.rujna u jednom ugostiteljskom objektu u Sinju, provalili aparat za zabavu, te otuđili novac. Slijedi im kaznena prijava zbog teške krađe.
IZVOR: PU SD