Subota, 12.08.2017.

Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja


Povodom Dana Grada Sinja, koji se slavi na blagdan Velike Gospe, sinoć je u hotelu Alkar održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
Uoči same sjednice izaslanstva Grada, te predstavnici javnog, društvenog i političkog života zapalili su svijeće i položili vijence kod Središnjeg križa na groblju Sv. Frane i na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Izaslanstvo Grada Sinja položilo je vijence i zapalilo svijeće na grobovima pokojnih gradonačelnika Ivice Glavana na groblju Sv. Roka u Udovičićima i na grobu bivšeg gradonačelnika Nikole Tomaševića u Brnazama.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Završen 18. košarkaški turnir



Na košarkaškom igralištu u Sinju sinoć je završen košarkaški turnir koji se igrao u organizaciji Škole košarke Alkar Sinj.
Rezultati petog, zadnjeg, dana 18. košarkaškog turnira u uzrastu dječaka rođenih 2003. godine:
Prvo mjesto osvojila je ekipa Š. K. Dražen Petrović Šibenik pobjedivši ekipe Š. K. Alkar Sinj rezultatom 74:59 i Š. K. Amfora Makarska rezultatom 77:30, drugo mjesto osvojila je Š. K. Alkar Sinj koja je pobjedila ekipu Š. K. Amfora Makarska ( treće mjesto) rezultatom 55:49.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest PP Sinj o posebnoj regulaciji prometa

Iz Policijske postaje Sinj uputili su obavijest o posebnoj regulaciji prometa koja će biti na snazi 14. i 15. kolovoza, prilikom proslave blagdana Velike Gospe.
Dana 15. kolovoza s početkom u 06 sati, s ciljem neometanog prolaska procesije, ograničavat će se promet vozilima u ul. Alkarsko trkalište, ul. Petrovac, ul. A. K. Miošića, a u vremenu od 9 do 10,30 sati ograničavat će se promet u ul. Glavičkoj, ul. Matića i ul. Splitskoj, te se mole građani da u navedenim ulicama ne parkiraju vozila.
Također, dana 14. kolovoza s početkom u 18 sati policijski službenici Policijske postaje Sinj će ograničavati promet vozilima koja ulicom Matića ulaze u centar grada, gdje se očekuje dolazak više tisuća građana.
Nadalje, mole se i vlasnici ugostiteljskih objekata na Trgu Kralja Tomislava, u Glavičkoj ulici i ul. A. K. Miošića da dana 15. kolovoza u vremenu od 09 sati do 11 sati uklone štekate kojima bi se ometao prolazak procesije.
Mole se građani za razumijevanje i poštivanje navedene zamolbe.
IZVOR: WWW.FERATA.HR