Petak, 12.07.2019.

Humanitarni malonogometni turnir ‘Otok 2019.’

Na Športskom centru Gola brda u Otoku i ove godine održat će se humanitarni malonogometni turnir pod nazivom ‘Otok 2019’.

Na protekla dva izdanja Otočani i njihovi gosti pokazali su veliko srce te su prikupljena značajna novčana sredstva za pomoć njihovim teško bolesnim sumještanima. Organizatori vjeruju kako će isto biti i ove godine.

Ovogodišnji memorijalni turnir trajat će duže nego prijašnja izdanja, od 21. do 27. srpnja. Prihod s turnira namijenjen je Marku Brčiću iz Gale. Prijave ekipa vrše se do 18. srpnja, uplata je 400 kuna, a igra se po sistemu 4+1.

Osim malonogometnog turnira, u finalnom danu održat će se i revijalna utakmica veterana 4. gardijske brigade i veterana 9. bojne HOS-a, kao i natjecanje ljepšeg spola u povlačenju konopa. Organizator je pripremio i bogatu lutriju, uz ponudu jela i pića.

Prijave se mogu izvršiti na kontakt brojeve: 098661895 – Ivan i 0958850747 – Frano.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras otvaranje manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’

 
Večeras, 12. srpnja u 20 sati i 30 minuta na Trgu Kralja Tomislava upriličit će se otvaranje manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe 2019.’

Program ovogodišnjih ‘Dana Alke i Velike Gospe’ počet će u 19 sati i 30 minuta kada će se u crkvi Gospe Sinjske održati koncert klasične glazbe, kojeg su organizirali Samostan Gospe Sinjske i Turisitčka zajednica grada Sinja.

U 20 sati i 30 minuta na Trgu Kralja Tomislava – popularnoj sinjskoj Pijaci upriličit će se svečano otvaranje manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’. Uz predstavnike Grada Sinja i Gradskog vijeća, u programu će sudjelovati Gradska glazba Sinj i Sinjske mažoretkinje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR