Subota, 12.07.2014.

A. Kapetanović i Z. Meter pobjednici natjecanja u oranjuAnte Kapetanović u kategoriji plug ravnjak i Zdravko Meter u kategoriji plug premetnjak najbolji su orači županije Splitsko-dalmatinske. Oni će kao najbolji orači županije sudjelovati na državnom natjecanju koje će se održati početkom rujna u Požegi.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uspješno završen Košarkaški kamp Škole košarke AlkarProtekla dva tjedna u Sinju se, u organizaciji Škole košarke Alkar Sinj, održavao Ljetni košarkaški kamp koji je polučio vrlo dobar odaziv, pa je samim time cjelokupan dojam bio i više nego dobar…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Noćni jahači i Zabranjeno pušenje za Josipa Žuru!U organizaciji MK Noćni jahači Trilj u triljskom gradskom parku održava se 12. moto party koji, kao i svi dosadašnji, ima humanitarni karakter.
MK Noćni jahači donio je odluku kako će sav prihod od prodaje ulaznica za moto party, na kojem će večeras koncert održati Zabranjeno pušenje, biti uplaćen na poseban transakcijski račun otvoren u Splitskoj banci IBAN: HR1823300031553265811HRK. Na isti račun uz naznaku ‘pomoć za Josipa Žuru’ donacije mogu uplatiti i drugi građani kako bi se osigurao novac potreban za nastavak liječenja Josipa Žure iz Košuta.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Košute: Koncert Limene glazbe Sveti Mihovil Trilj

Limena glazba Sveti Mihovil Trilj večeras će u Košutama održati koncert koji je bio najavljen u okviru ‘Dana Košuta’, ali je odgođen zbog kiše.
Koncert će početi u 20,30 sati, a održat će se ispred zgrade osnovne škole u Košutama. Kao gost večeri nastupit će Martina Bakić, ovogodišnja pobjednica festivala Mikrofon je Vaš.
IZVOR: WWW.FERATA.HR