Četvrtak, 12.07.2007.

PRIVATIZACIJA "AUTOPRIJEVOZA" BLIžI SE KRAJU

Na Trgovačkom sudu u Splitu prije nekoliko dana potpisana su dva ugovora kojima se proces privatizacije sinjskog poduzeća Autoprijevoz bliži kraju. Tu su nam informaciju potvrdili vlasnik Prometa Makarska Mate Jujnović i gradonačelnik Sinja Nikola Tomašević koji nam je kazao da su ti ugovori potpisani sukladno Odluci Gradskoga vijeća Grada Sinja iz prosinca 2006. godine. Tom su Odlukom utvrđeni dogovoreni odnosi u temeljnom kapitalu poduzeća Autoprijevoz Sinj, između Prometa Makarska u udjelu 81 % i Grada Sinja u udjelu 19 %.
Gradonačelnik Tomašević i direktor Prometa Makarska Vice Barbir potpisali su Odluku o izmjeni i povećanju temeljnog kapitala trgovačkog društva Autoprijevoz Sinj d.o.o. i Društveni ugovor trgovačkog društva Autoprijevoz.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sutra, 13. srpnja, će od 08,00 do 12,00 sati bez napajanja električnom energijom biti potrošači u Hrvacama, zaseoci Lovrić i Mađor, a od 09,30 do 10,30 sati potrošači na području Sinja, naselje Kokoti i potrošači u ulici Put Ruduše i Put Međina, od Doma zdravlja do Ciglane. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

1. MEđUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR "ANTE TOMAšEVIć KUKA"

292. SINJSKA ALKA


FOTO: TZ SINJ

U drugom dijelu priprema za 292. Sinjsku alku sudjelovat će 23 alkara, a među njima, po prvi put na alkarskom trkalištu, bit će i Jure Domazet. Probe alkara na trkalištu odvijat će se svakoga dana, osim nedjelje, s početkom u 18,00 sati.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2007."

U okviru kulturno športske manifestacije «Dani Alke i Velike Gospe» danas, 12. srpnja, u 21 sat u Galeriji Galiotović otvoriti će se izložba slika akademske slikarice Anamarije Botteri Peruzović. Svečano otvaranje manifestacije biti će sutra u 21 sat na Trgu dr.Franje Tuđmana.

SPORT

Danas u 17 sati i 30 minuta trener Junaka Siniša Jalić održat će prozivku igrača, uoči početka priprema za nadolazeću nogometnu sezonu.

Vaterpolo klub Vranjic, koji igra u drugoj hrvatskoj vaterpolo ligi, sve svoje susrete igrat će na gradskom bazenu u Sinju. Prva od 11 prvenstvenih utakmica je sutra, 13. srpnja, u 18 sati i 30 minuta. Gosti Vateroplo kluba Vranjic je ekipa Jadrana iz Neuma.