Srijeda, 12.07.2006.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2006."

Izložba slika akademskog slikara Vladimira Katića.
Otvaranje izložbe 21.00 sat.
Galerija Galiotović, 12.7-21.7. 2006.godine.

POčEO DRUGI UPISNI ROK U SREDNJE šKOLE

U srednjim školama na području Grada počeli su upisi drugog upisnog kruga. U tehničko-industrijskoj školi Ruđera Boškovića, kako nas je izvjestio ravnatelj Radić, ostalo je još 15 slobodnih mjesta za zanimanje strojara koja bi trebala biti popunjena u trećem jesenskom krugu.

Kako doznajemo od ravnatelja Franjevačke klasične gimnazije fra Nedjeljka Jukića i nakon drugog upisnog kruga nepopunjen je program klasične gimnazije u kojem je za jesenski upisni rok preostalo još 6 slobodnih mjesta.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenoga križa organizator je današnje 11. po redu akciju darivanja krvi. Akcija se odvija od 9 do 13 sati u prostorijama Crvenoga križa. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina da se priključe akciji te daruju krv onima kojima je to najpotrebnije.

IZBOR NAJLJEPšE OKUćNICE I BALKONA U GRADU SINJU

Turistička zajednica, Grad Sinj i Radio Sinj i ove godine su organizatori izbora najljepše okućnice i balkona u gradu i pripadajućim mu naseljima. Prijave se vrše u redakciji Radio Sinja na broju telefona 660-550 do 3.1 srpnja, nakon čega će posebno sastavljena komisija posjetiti prijavljene kandidate. Vlasnici najljepših okućnica i balkona očekuju vrijedne nagrade.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članstvo i ove godine organizira jednodnevni izlet u Omiš i izletište Radmanove mlinice. Izlet će se realizirati sutra u četvrtak, az ainteresirani se još uvijek mogu prijaviti u prostorijama udruge na Peškariji do 11 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sutra, u četvrtak, će bez napajanja električnom energijom biti će potrošači na području Grada Vrlike naselja Pekac i Kosore te općine Kijevo i Civljane. - izvjestili su iz sinjskog pogona HEP-a.


SPORT

Nogometni klub Glavice obavještava seniorsku momčad kako će prozivka za nastupajuću sezonu biti u petak 14. srpnja u 18 sati u prostorijama kluba.

VRIJEME

U nastavku dana sunčano i vrlo toplo. Temperatura zraka kretat će se između 30 i 33 stupnja Celzijeva.