Srijeda, 12.06.2013.

Sv. Ante Padovanski

Trodnevnica u čast sv. Ante: ponedjeljak, utorak i srijeda u 19 sati.
Sv. mise, u četvrtak, na blagdan sv. Ante: 7, 8, 9 i 19 sati.
U 19 sati procesija kroz samostansko dvorište, svečana sv. misa te blagoslov djece i ljiljana

„Onaj koji je ispunjen Duhom Svetim govori različitim jezicima. Različiti jezici jesu različita svjedočanstva za Krista, kao što su poniznost, siromaštvo, strpljivost, poslušnost. O njima govorimo kad ih drugima pokazujemo životom. Riječ je živa kad život govori. Neka zato prestanu riječi, a neka govore djela. Prepuni smo riječi, prazni djelima.“ (Iz propovijedi sv. Ante)
Opširnije...
IZVOR: SVETIŠTE GOSPE SINJSKE

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA

Predstojnik Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, temeljem čl. 87. Zakona o lokalnim izborima sazvao je konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 17.lipnja 2013. godine (ponedjeljak) u 15,30 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

“Odlično bez veze” obranili titulu



U subotu je u Cetinskom kraju održana 3. Cetina adventure pustolovna utrka na kojoj su naslov najboljih obranili prošlogodišnji pobjednici Hrvoje Kedžo i Dragomir Čović iz tima „Odlično bez veze“.
Devet  sati i 4 minute trebalo je timu „Odlično bez veze“ (Hrvoje Kedžo/Dragomir Čović) da presiječe ciljnu vrpcu i tako ponovi prošlogodišnji uspjeh kada su uvjerljivo usvojili drugo izdanje ove pustolovne utrke.
Drugo mjesto u ovoj zahtjevnoj utrci pripalo je sinjskom timu “Ove godine najbrži” (Ante Jurić/Zvonimir Režić) s ostvarenim vremenom od devet sati i 14 minuta. Treći su ciljem prošli članovi prvog tima Cetina Adventure (Bruno Pavić/Ivan Kapović) s vremenom devet sati i 17 minuta. Opširnije...

Fotografije možete pogledati ovdje...


IZVOR: WWW.FERATA.HR