Nedjelja, 12.06.2011.

Obavijest

Udruga Srma organizira 10. akciju prikupljanja odjeće i obuće za štićenike Centra za rehabilitaciju u Vrlici i druge građane u potrebi.
Prikuplja se prvenstveno ljetna odjeća i obuća: pamučne majice kratkih rukava, kratke hlače, ljetna obuća ravnih potplata, posteljina, ručnici, donje rublje, čarape, tute i slično.
Odjeća i obuća prikuplja se u Sinju u kući Tripalo, Šetalište Alojzija Stepinca 5, ispod crkve, kod zgrade FINA-e, moguć pristup autom. Građani mogu donijeti odjeću i obuću od 13.6. do 2.7.2011. ponedjeljkom i subotom od 10-12, te od utorka do petka od 18-20 sati.

Sinj: Izbori za članove vijeća MO

Birači na području Grada Sinja danas biraju članove vijeća mjesnih odbora.
U 14 mjesnih odbora: Bajagić, Brnaze, Čitluk, Glavice, Gljev, Grad Sinj, Jasensko, Karakašica, Lučane, Obrovac Sinjski, Radošić, Suhač, Turjaci i Zelovo, od 7 sati otvoreno je 19 biračkih mjesta. Za 134 mjesta u vijećima mjesnih odbora kandidirao se 501 kandidat.
Prema Izvješću izbornog povjerenstva Grada Sinja, od 21 249 upisana birača do 11 sati na izbore je izišlo 1 230 ili 5,8 %. Birališta se zatvaraju u 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uspjeh mladih Čaporičana

Na nogometnom turn iru u Tučepima, nastupilo je 8 ekipa. Među njima su i klubovi s područja Cetinskog kraja: NK Čaporice Trilj, NK Glavice i NK OSK Otok.
NK Čaporice osvojio je 2. mjesto. U polufinalu je pobijedio Orkan 3:0, a u finalu je s Adriatikom odigrao 0:0 u regularnom dijelu, na penale 2:3.
Na ovom dosta kvalitetnom turniru pokazana je kvaliteta omladinskog pogona NK Čaporice, iz kojega je i najbolji igrač turnira Antonio Kaćunko. Trener mlade ekipe je Antonio Živaljić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR