Ponedjeljak, 12.06.2006.

BLAGDAN SVETOG ANTE

Nekoliko župnih crkvi u Cetinskom kraju nosi ime Svetoga Ante koji se obilježava sutra 13. lipnja. Svečano će biti u našem svetištu Gospe Sinjske od 18,30 kada će se upriličit blagoslov djece i ljiljana.
Inače blagdanu Svetog Ante posebno se vesele djeca koji u njemu vide zaštitu i dragog prijatelja. Crkva zbori kako je sveti Ante za života pomagao sirotinji, nemoćnim i bolesnima, a posebno djeci koja su ga i primila kao svog zaštitinika.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE KOALICIJE "PREPOROD"

Sutra će koalicija "Preporod", vladajuća koalicija u gradu Sinju s početkom u 9 sati održati konferenciju za novinare u Gradskoj vijećnici.
Godina dana vlasti u Gradu Alkara tema je presice na kojoj se očekuju čelnici stranka koji sačinjavaju peteročlanu koaliciju "Preporod", a ovo je prilika novinarima dobiti informacije o godinu dana spomeute vlasti.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Sinjski pogon HEP-a najavljuje u srijedu 14. lipnja radove na postrojenjima. Tako će u vremenu od 10- 14 sati bez struje biti potrošači u Gradu Vrlici te općinama Kijevo i Civljane.

EDUKACIJA O VAžNOSTI PREVENTIVE U LIJEčENJU RAKA DOJKE

Forum žena sinjskog SDP-a uz dobru suradnju s Klubom žena liječenih od karcinoma dojke iz Splita najavljuje za 14. i 21. lipnja edukaciju o važnosti preventive u liječenju raka dojke uz mogućnost ultrazvučnog pregleda dojke.
Edukacija i pregled obavit će se u datom terminu od 16,30 minuta a prijave možete ostvariti na kontakt telefone 821-121 i 091-505-63-18.