Nedjelja, 12.05.2019.

Juniori Alkara na otvaranju turnira poraženi od Cibone, u nedjelju protiv Podravca


Prvog dana polufinalnog košarkaškog turnira u okviru juniorskog Prvenstva Hrvatske vidjeli smo četiri dvoboja, od kojih je nama posebno zanimljiv bio sudar Alkara i Cibone…
Alkar ipak nije uspio kreirati iznenađenje i slaviti protiv Cibone, ali svakako treba uzeti u obzir i da je zagrebačka momčad friški pobjednik juniorske ABA lige.
Vukovi su do poluvremena ostvarili 11 koševa viška, a ključna se na kraju pokazala treća četvrtina u kojoj je Cibona slavila s visokih 20 koševa, no bez obzira na poraz, Alkar je definitivno potvrdio da nije zalutao na ovaj turnir.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ
Prodaje se kuća u bloku u Glavicama neposredno uz državnu cestu D-219. Kuća ima površinu 124 m2 tlocrtno, prizemlje i kat. Ima prilaz s autom sa državne ceste D-219 te je pogodna za poslovnu i za stambenu namjenu. Kuća je udaljena od centra Sinja oko 1,7 km, a od Gradskog stadiona 600 m. Kuća ima centralno grijanje te je klimatizirana.
Opširnije...

‘Sinj u srcu’ koreografija koja opisuje ponos i ljubav prema Sinju


U emisiji Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’ gostovala je Vesna Samardžić, trenerica i koreografkinja Sinjskih mažoretkinja.
Sinjske mažoretkinje prošli tjedan vratile su se iz Murskog Središća sa državnog prvenstva na kojem su postale apsolutne prvakinje sa osvojenih 12 od ukupno 13 podijeljenih medalja. Mladošću, ljepotom i gracioznošću ove mažoretkinje već pune 22 godine predstavljaju i Grad Sinj u najljepšem svjetlu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR