Petak, 12.04.2013.

Održana radionica CERURA-eU organizaciji Centra za ruralni razvoj Sinj 'CERURA' u galeriji Galiotović jučer je održana radionica pod nazivom 'Osnivanje i rad socijalne zadruge'. Radionici je nazočilo preko 50 zainteresiranih građana - članovi udruga, zadruga, nezaposlene osobe, predstavnici i štićenici Centra „Juraj Bonači“, predstavnici Crvenog križa, Centra za socijalnu skrb, predstavnici Udruge obrtnika, Zavoda za zapošljavanje te lokalne vlasti. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poziv na 33. sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja

Na temelju članka 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja  (“Službeni glasnik Grada Sinja” broj  02/10 ) saziva se 33. sjednicu  Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 12. travnja  2013. godine  (petak).
Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u  15,30  sati. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Radovi na kanalizaciji

Grad Sinj obavještava građane kako će od sutra krenuti radovi na izgradnji sekundarne kanalizacije u dužini od 150 metara u ulicama Put Medinjaka i Ivana Filipovića Grčića u Sinju, a isti će trajati dvadesetak radnih dana. Stoga se građani mole na strpljivost i pažljivo prometovanje navedenim ulicama.
Izvor: www.sinj.hr

Obavijest Centra za vozila Hrvatske

Centar za vozila Hrvatske obavijestio je kako zbog rekonstrukcije i uređenja Stanice za tehnički pregled vozila u Sinju neće biti u mogućnosti pružiti usluge tehničkog pregleda sutra od 13 do 20 sati te u subotu cijeli dan. Od ponedjeljka Stanica za tehnički pregled vozila nastavlja s radom po ustaljenom radnom vremenu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odbjegli Django u sinjskom kinu

U sinjskom kinu od danas do nedjelje prikazuje se američki dilm 'Odbjegli Django'. Početak prikazivanja je u 20 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR