Petak, 12.02.2016.

Pobožnost Križnog puta u korizmenom vremenu


U korizmenom vremenu pobožnost Križnog puta u Svetištu Gospe Sinjske održavat će se svakog petka u 13, 17.15 i 20 sati.
Ovogodišnji korizmeni propovijednici su don Miroslav Vidović, generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije, don Mladen Parlov, profesor dogmatske teologije na KBF-u u Splitu i fra Josip Grbavac, ravnatelj Franjevačke klasične gimnazije u Sinju. Križni put molit će se i svake nedjelje prije večernje mise u 17.15 sati.
Raspored:
– Križni put za djecu u 13 sati,
– Križni put za župnu zajednicu u 17,15 sati. Poslije Križnog puta sveta misa i prigodna korizmena propovijed,
– Križni put za mlade u 20 sati prema Gospinom gradu. Okupljanje kod vatrogasnog doma. U slučaju lošeg vremena molitva u župnoj crkvi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Deadpool’ stigao u kino

Od danas do ponedjeljka, 15. veljače u sinjskom kinu, s početkom u 20 sati prikazivat će se akcijski, znanstveno-fantastični film Deadpool.
Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego DEADPOOL. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.
IZVOR: WWW.FERATA.HR