Srijeda, 12.01.2022.

‘Djeca rata za bolje sutra’


Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske završila je s provedbom projekta ‘Djeca rata za bolje sutra – rehabilitacijsko socijalna pomoć hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata’. U sklopu projekta podijeljeno je 60 paketa pomoći hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata s područja Splitsko-dalmatinske i Vukovarsko-srijemske županije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava akcije ‘Sigurnosni pojas/brzina’


Sutra, 13. siječnja 2022. od 11 do 15 sati na prometnicama na području PU splitsko-dalmatinske provest će se akcija ‘Sigurnosni pojas/ brzina’ u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja najtežih prometnih prekršaja vezanih uz nepropisnu brzinu i sigurnosni pojas.
‘Korištenje sigurnosnih pojaseva smanjuju rizik od ozljeđivanja, te pridonosi smanjenju opasnosti od nastanka teških ozljeda pri sudarima i zato apeliramo na vozače da se prije svake vožnje pa i one najkraće, obavezno vežu sigurnosnim pojasom. Prilikom sudjelovanja u prometu pazite na sebe i druge’, poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.
IZVOR: WWW.FERATA.HR