Subota, 12.01.2019.

Hrvatački amaterski glumci oduševili s predstavom ‘Ustani bane’


U sportskoj dvorani OŠ ‘Dinka Šimunovića’ u Hrvacama, brojni Hrvatačani i ljubitelji kulturnih događanja iz ostalih dijelova cetinskog kraja sinoć su uživali u premijeri predstave ‘Ustani bane’, u režiji Ante Bošnjaka Bare, koju su izveli članovi KUD-a ‘Peruća’, dramske skupine ‘Odande donde’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ
Prodaje se kuća u bloku u Glavicama neposredno uz državnu cestu D-219. Kuća ima površinu 124 m2 tlocrtno, prizemlje i kat. Ima prilaz s autom sa državne ceste D-219 te je pogodna za poslovnu i za stambenu namjenu. Kuća je udaljena od centra Sinja oko 1,7 km, a od Gradskog stadiona 600 m. Kuća ima centralno grijanje te je klimatizirana.
Opširnije...

Alkar ponovno u akciji, Kup donosi gostovanje u Zaboku


Alkar će ove subote u okviru osmine finala Kupa Krešimira Ćosića gostovati u Zaboku, ali u ponešto izmijenjenom sastavu nego u prvom dijelu…
Iste momčadi susrele su se i u prvom kolu prvenstva koje se igralo u Sinju, kada je Alkar slavio ubačajkem Kanaeta sa zvukom sirene, unatoč činjenici što su gosti bili pojačani Markom Tomasom. Bila je to super važna pobjeda koja je uvelike utjecala i na nastavak prvenstva.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR