Subota, 12.01.2013.

OSK kreće s pripremama, u ponedjeljak prozivka

OTOK – Nakon nešto manje od 2 mjeseca pauze igrači OSK-a će sljedeći tjedan krenuti u pripreme za proljetni dio sezone. Prvenstvo se nastavlja početkom ožujka, ali prije toga nas čekaju utakmice županijskog kupa. Prozivka će se održati u ponedjeljak, u 15:30 sati, a prvi dio priprema će se sastojati od bazičnih treninga (kondicijska priprema).
Prema riječima trenera OSK-a, Borisa Pavića, biti će potrebno barem 7 dana da se ekipa kompletira te da se stekne slika kadra koji bi trebao iznijeti proljetnu polusezonu.
Odlaskom Marina Blaževića i Alena Runje pojavila se potreba za pojačanjem na stoperskoj poziciji te je realno za očekivati nova lica u momčadi OSK-a.
Piše: Petar Norac Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Završena akcija 'Mir i dobro'

Na području Cetinskog kraja odnosno područja koje pokriva Policijska postaja Sinj od 14. prosinca 2012. do 8. siječnja 2013. za vrijeme akcije 'Mir i dobro' oduzeta ukupno 3 komada različitih tipova oružja, dva eksplozivna sredstva, 30 komada streljiva, te više od 7300 komada pirotehničkih sredstava. Za istaknuti je kako nije bilo ozlijeđenih osoba. Evidentiran je jedan prekršaja i pet kaznenih djela, te su podnijete odgovarajuće prijave protiv pet punoljetnih osoba. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR