Subota, 12.01.2008.

NOVOSTI IZ GZ KUKUZOVACNadzorni odbor društva Gospodarska zona Kukuzovac, predsjednik skupštine Nikola Tomašević i v.d pročelnica razvoja Grada Sinja Ankica Panza jučer su održali sastanak na kojem je doneseno niz zanimljivih odluka. Nadzorni odbor zone prihvatio je, kako nam potvrđuje predsjednik Jakov Dukić, osnivanje povjerenstva u kojem će biti 7 osoba, prisjetimo se kako je prijedlog Grada na prošlom sastanku bio da povjerenstvo broji 5 članova 4 iz Grada i jednog iz društva Gospodarska zona no taj prijedlog je nadzorni odbor odbacio. Jučer je IGH zatražio involviranje svoja dva člana te je Povjerenstvo formirano.
Također je donesena odluka i o izgradnji prve podfaze gradnje infrastrukture, a u skoro vrijeme trebao bi se potpisati i revidirani Ugovor o međusobnim odnosima društva i Grada koji je u izvornom obliku usvojen 2005. godine.

DAMIR FILIPOVIć-GRčIć PODNIO OSTAVKU

Krnjevalska udruga Grada Sinja u četvrtak je u prostorijama Gradske vijećnice održala skupštinu na kojoj su usvojeni Izvještaj o radu te financijski izvještaj za 2007. godinu. Udruga je dobila i novog vršitelja dužnosti predsjednika Antu Sesardića nakon što je dotadašnji predsjednik Damir Filipović-Grčić podnio ostavku.

članovi krnjevalske udruge Sinj danas će prisustvovati predavanju ključeva županije maškarama iz Dalmacije u Kaštelima. Ključeve županije mačkarama će predati župan Splitsko - dalmatinski Ante Sanader i na taj način simbolično proglasiti otvaranje pokladnih dana u županiji.

ZORAN KATIć-KAćA NOVI čELNIK "MALIGANA"
Sinoć je održana izborna skupština navijačke Udruge «Maligani». Na dosadašnjoj potpori i suradnji zahvalio se Petar Pavlica. Za novog čelnika ove navijačke skupine izabran je Zoran Katić - Kaća, prvi suradnik mu je Duško Vrbanić, a poslove tajnika provodit će Jerko Bareza. Ovim putem novo čelništvo maligana poziva sve navijače na večerašnji susret Alkar- šibenik.

SPORT

Košarkaška A1 liga nastavlja se večeras susretom u sinjskoj dvorani s početkom u 19,30 sati u kojem se sastaju šibenik i Alkar.