Sport

Pred nama je zanimljiv športski vikend iz kojeg izdvajamo susret druge nogometne lige, koji je na rasporedu u 16,30 sati. U Solinu se sastaju domaći Solin i Junak.
Hrvace danas u 16,30 sati igraju na svom terenu s Benkovačkim Velebitom.

U natjecanju 4. HNL nogometaši OSK-a domaćini su Gošku iz Kaštel Gomilice, a Glavice igraju sutra u Zmijavcima kod Croatie.

Drugo kolo županijske lige igra se sutra, 20. rujna, u 16,30 sati čaporice su domaćini Galebu a u Tučepima Jadran će ugostiti Tekstilca .

Triljski rukometaši u natjecanju prve "Dukat" lige gostuju u Ivanecu kod Ivančice u 18 sati. U 16,30 sati rukometaši Kamička igraju u Dubrovniku. Rukometašice Sinja gostuju kod Metkovića u 15 sati.

Na igralištu Rugbi kluba Sinj s početkom u 16 sati počinje turnir seniora, na kojem će nastupiti splitska Nada, Zadar i Vitez iz BiH.

Danas, 19. rujna, počinje Košarkaški turnir povodom dana Grada i blagdana Svetoga Mihovila u Trilju. Od 17 sati sastaju se Košarkaški klub Split i Alkar, a od 19 Cetina i Solin. Susreti se igraju u športskoj dvorani u Trilju, a organizator je KK Cetina.

Danas, 19. rujna, se na terenima sinjskog polja održava županijsko natjecanje u radu pasa ptičara- memorijal " Stipe Kontić". Natjecanje se održava po pravilniku HKS-a za ispitivanje i ocjenjivanje rada britanskih, irskih i kontinentalnih ptičara s odstrelom divljači.

19.09.09