SPORT

Zajednica športskih udruga grada Sinja i ove godine organizira Zabavnu školu nogometa - Open fun football schools. Ovaj jedinstveni međunarodni projekt, koji se održava već petu godinu, okupit će 200-tinjak djece. škola će se provoditi od 25. do 30. kolovoza.

Nastavlja se međunarodni turnir u košarci za kadete. Danas, 19. kolovoza, se u sportskoj dvorani u 16,30 sati sastaju Olimpija i Basket Itri, a u 18,00 sati Omladinski košrakaški klub Dražen Petrović i Alkar. Završnica turnira igrat će se sutra.

Boris Poljak novi je trener košarkaša Alkara. Tu je odluku donio jučer Upravni odbor kluba. Podsjetimo, Poljak je bio dugogodišnji igrač Alkara, kapetan ekipe koja je igrala u finalu košarkaškog kupa bivše države. U više navrata bio je trener seniora Alkara, a u posljednje vrijeme trenirao je drugoligaša Solina.

Danas, 19. kolvoza, utakmicom Sinja i Makarske počinje turnir u odbojci za djevojčice rođene 96 godine i mlađe koje je organizirao ženski odbojkaški klub Sinj. Na turniru nastupa 6 ekipa i to Makarska, Kaštela , Marina Kaštela, Split i dvije ekipe Sinja. Turnir se igra u školskoj športskoj dvorani osnovne škole "Marka Marulića", završnica je sutra u 18 sati.

19.08.09