DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I 14. GODIšNJICA VOJNO-REDARSTVENE AKCIJE "OLUJA"


FOTO:SLOBODNA DALMACIJA

Sutra, 5. kolovoza, je Dan Domovinske zahvalnosti i Dan pobjede te 14. godišnjica vojno redarstvene akcije "Oluja". U 9,00 sati bit će položeni vijenci kod spomenika hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu ispred sinjske Gradske uprave. Nakon toga, u 10,00 sati u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske služit će se svečana sveta misa.
Sveta misa povodom Dana Domovinske zahvalnosti i Dana pobjede u Trilju u crkvi Svetoga Mihovila služit će se od 9 sati. Predstavnici Grada i udruga iz Domovinskog rata nakon mise će ispred spomenika svetome Mihovilu položiti vijence.

UHBDDR ogranak Sinj poziva branitelje Domovinskog rata da sutra, na Dan pobjede i Dan Domovinske zahvalnosti, paljenjem svijeća pred spomenikom poginulim braniteljima ispred zgrade Gradske uprave u Sinju odaju počast onima koji su dali svoje živote za svoju domovinu Hrvatsku.

Povodom 14. godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja na športsko-rekreacijskom centru česma u Vrlici održava se glazbeno-zabavni program. U tijeku je turnir u balotama, a u 18,00 i u 19,00 sati igrat će se revijalne nogometne utakmice između HVIDR-e Vrlika i HVIDR-e Petrinja te HVIDR-e Kaštela i Veterana čaporica. U 21,00 sat počet će koncert klape Maslina.
Organizator proslave je vrlička HVIDR-a, a pokrovitelj Grad Vrlika.

04.08.09