"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2009."Sinjsko pučko kazalište danas, 17. srpnja, će u kinu izvesti predstavu "Državni lopov", a nakon toga održat će se i svečanost otvaranja manifestacije "Dani Alke i Velike Gospe" . Na Trgu dr. Franje Tuđmana organizirana je pučka fešta pod nazivom "Sinjska noć".

Ljubitelji urbanog zvuka danas i sutra moći će pratiti "Festival urbanog zvuka-SARS", koji će se održavati na košarkaškom igralištu.

U polufinalu memorijalnog nogometnog turnira na igralištu Meljača u Brnazama veterani Dicma pobijedili su čaporice 3-1, dok je OSK nadvisio Brnaze rezultatom 3-2. Završnica turnira igra se danas, 17. srpnja, u 17,30 sati.

U okviru 28. Brnaškog derneka danas, 17. srpnja, počinje turnir u balotama, nogometni turnir za djecu, dječja alka, utrka u vrećama, a cjelovečernji nastup imati će i sinjske mažoretkinje.

Otvoren je natječaj za najbolji balkon i okućnicu Sinja. Kao i prošle godine organizatori su Turistička zajednica grada Sinja i Hit radio. Prijave se zaprimaju na broj 660-550.

17.07.09