SUPERTALENT

Najpopularniji svjetski talent show stiže na hrvatske ekrane. U njemu se ne traže samo pjevači, u njemu se ne stvaraju plesači, ovo je show koji oslobađa sve talente.

Znate zviždeći izvesti himnu bez ijednog pogrešnog tona ili pak držati nož u ustima dok izvodite stoj na rukama, imate posebne vještine ili jednostavno samo talent za koji mislite da vam uopće ne koristi?

Vaše vrijeme dolazi u najvećem showu Nove TV dosada u kojemu nitko nije premlad ni prestar, a zanimanje i spol nisu važni. Potrebno je imati samo što zanimljiviji i posebniji talent.
Ove jeseni NovaTV daje priliku hrvatskim supertalentima!

'Supertalent' je trenutno najpopularniji svjetski TV format rađen prema 'Got talentu' čiji su autori Simon Cowell i Ken Warwick a nositelj licence Fremantle Media, Talkback Thames i Syco Television. Nakon uspješnih sezona u dvadesetak zemalja, među kojima su i američke i britanske uspješne inačice 'America's Got Talent' i 'Britan's Got Talent' , Hrvatska daje priliku najtalentiranijim osobama u zemlji.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite na INFO TELEFON : 01/3863-976 i/ili INFO MAIL: supertalent@novatv.hr

13.07.09