Utorak, 11.12.2018.

Godišnjica smrti Ante Mike Tripala

 
Danas se navršavaju 23 godine od smrti istaknutog Sinjanina, hrvatskog političara Ante Mike Tripala. U spomen na ovog velikog Sinjanina donosimo oproštajni govor koji je povodom Tripalovog pogreba održao još jedan veliki i ugledni Sinjanin Marko Veselica.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otok: Podjela božićnih poklon-paketa

U četvrtak i petak, 13. i 14. prosinca članovi Udruge sv. Vinka Paulskog iz Otoka vršiti će podjelu božićnih poklon – paketa za korisnike zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb Sinj.

Poklon pakete osigurala je Općina Otok u suradnji sa Crvenim križem Sinj. Podjela će se vršiti u vremenu d 09 – 12 sati u bivšim prostorijama banke, u sklopu zgrade Općine Otok. Nositelji pomoći pri preuzimanju poklon – paketa moraju predočiti na uvid osobnu iskaznicu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjske rukometašice osvojile kup!

 
Jučer je u Trogiru odigrana završna utakmica Hrvatskog kupa – regije jug.

Rukometašice Sinja uvjerljivo su pobijedile domaćina ŽRK Trogir 58 (trećeplasiranu ekipu 2. HRL-jug) rezultatom 38:26.

Gotovo cijelu utakmicu bile su u vodstvu osim pred kraj 1. poluvremena kada su rukometašice Trogira priprijetile i poravnale rezultat na 14:14. Rukometašice Sinja su se uozbiljile i serijom od 5:0 zaključile poluvrijeme rezultatom 19:14. U drugom poluvremenu sigurnom igrom rukometašice Sinja konstantno su podizale prednost da bi se završila na visokih +12 (38:26).
IZVOR: WWW.FERATA.HR