Srijeda, 11.11.2009.

Treći dan okupljanja radnika SMS-a ispred pogona u Trilju

Radnicima tvrtke SMS, koji su treći dan zaredom pred pogonom u Trilju tražili da im se obrati netko iz tvrtke, danas, 11. studenoga, su se, u ime SMS-a, obratile Nives Puljiz i Ivanka Puizina. Predstavnik radnika Dean Poljak kazao je kako se danas pred pogonom okupilo 40–ak radnika koji su  postigli dogovor o vraćanju radnih knjižica. Sljedeći tjedan predstavnike radnika primit će pravnica tvrtke Tonka Mohar.

Počelo uređenje dionice ŽC 6082 između Otoka i HanaŽupanijska uprava za ceste počinje uređenje dionice ŽC 6082 između Otoka i Hana. Radove je  svečano u Otoku otvorio danas, 11. studenoga, u 10 sati zamjenik župana Luka Brčić. Radovi na uređenju 6 km duge dionice trajat će 6 mjeseci a vrijednost radova je 7 miljuna kuna.

Obavijest

Zbog radova na prokopu ceste D1 za postavljanje kanalizacijskog sustava kod Tomaševića, promet se na ovom dijelu odvija uz pomoć postavljanje prometne signalizacije, a promet teče naizmjenično. Kako se predviđa radovi će  trajati 3 do 4 dana. Vozači se mole na oprez i poštivanje postavljenih prometnih znakova.

Blagdan Svetog Martina

Danas, 11. studenoga, je blagdan Svetog Martina,koji se posebno slavi u Rudi.

Sport

Danas, 11. studenoga, će se u prijateljskoj utakmici sastati Junak i Dinara iz Knina.