Subota, 11.11.2006.

SVEčANOST U GRADSKOM DRUšTVU CRVENOG KRIžA

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj danas je dodijelilo priznanja i prigodne nagrade višestrukim darovateljima krvi s područja Cetinske krajine. Svečanoj sjednici koja je održana u prostorijama Društva, nazočili su i predstavnici gradova i općina Cetinskog kraja.

U ZAGREBU PREDSTAVLJENA KNJIGA "SINJSKA KOšARKAšKA BAJKA"

Sinoć je u Zagrebu u prostorijama Matice Hrvatske predstavljena monografija «Sinjska košarkaška bajka» autora Sretana Ugrina i Filipa Modrića. Domaćin predstavljanja bio je zagrebački Klub Sinjana ispred kojeg je sve nazočne pozdravio predsjednik dr. Tomislav Jukić. Knjigu su predstavili istaknuti hrvatski novinari Branko Lentić i Slavko Cvitković.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras možete pogledati dva filma: u 17,30 sati prikazuje se «Kuća monstrum», urnebesna i smiješna priča o troje djece koja se moraju sukobiti s tajanstvenom kućom koja ugrožava svakoga tko joj priđe. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.
U 20,00 sati na rasporedu je prava poslastica za filmoljupce - američki film «Pokojni» sa strašnom postavom u glavnim ulogama - Leonardo di Caprio, Matt Damon i stari dobri Jack Nicholson.

SPORT

Večeras i sutra se igraju utakmice 5. kola A - 1 košarkaške lige. Nakon domaće pobjede protiv Kvarnera Alkara sutra gostuju u Osijeku, a susret počinje u 18 sati.


Sutra su na rasporedu susreti 13. kola 4. hrvatske nogometne lige u kojima se sastaju Došk - OSK i Polača - Hrvace. Oba susreta počinju u 14 sati, a Glavice su u ovom kolu slobodne.

U županijskoj nogometnoj ligi Tekstilac sutra u 14 sati u Splitu igra protiv Krilnika.


Košarkaški A - 2 ligaš triljska Cetina sutra u 18 sati na domaćem terenu dočekuje Voštarnicu iz Zadra.

U rukometnim drugoligaškim natjecanjima večeras u 20 sati «Kamičak» dočekuje ekipu «Metković 2» dok «Cetinka» sutra u Splitu gostuje kod «Hrvatskog dragovoljca».

Rukometašice «Cetine» večeras u 19 sati gostuju u Pločama gdje ih dočekuje istoimeni domaćin, a žRK Sinj u 20 sati igra protiv Vrgorca u Vrgorcu.

U drugoligaškom odbojkaškom natjecanju za žene poslijepodne u 16 sati sastaju se Sinj i Makarska.
U derbiju 2. hrvatske kuglačke lige splitski Poštar pobijedio je ekipu Sinja rezultatom 7:1.