Četvrtak, 11.10.2007.

"DAN OTVORENIH VRATA"Turistička zajednica Grada Sinja u subotu, 13. listopada, organizira "Dan otvorenih vrata". Pozivaju se svi zainteresirani za bavljenje agroturizmom u posjet seoskim domaćinstvima koja se bave agroturizmom u cilju edukacije i što kvalitetnijeg i učinkovitijeg organiziranja vlastitog businessa u ruralnom turizmu.
Informacije na e-mail: mladar@gmail.com

SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Sinja vijećnici nisu prihvatili Izvješće o poslovanju Gospodarske zone Kukuzovac za 2006. godinu. Kako doznajemo od Miše Varenine predsjednika gradskog vijeća vijećnici SDP-a bili su protiv, HDZ-a suzdržani, dok su ostali vijećnici bili za usvajanje izvješća.

RADNICI DALMATINKE DANAS TREBAJU UPLATITI ZA SUDSKO VJEšTAčENJE 40 TISUćA KUNA

Radnici Dalmatinke Nove, koji su pokrenuli postupak za otvaranjem stečaja u tvornici, danas će najvjerojatnije uplatiti 40 tisuća kuna na žiro račun Trgovačkog suda u Splitu za potrebe sudskog vještačenja, kojim bi se trebala utvrditi solventnost poslovanja tvornice.
Iako još nisu uspjeli prikupiti cijeli iznos, naime nedostaje im tek nekoliko tisuća kuna uvjereni su kako će do isteka roka uspjeti izvršiti uplatu.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

U tijeku je akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Sinj. Iz društva su pozvali sve dobrovoljne darivatelje krvi i one koji bi to željeli postati da se odazovu ovoj akciji i pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Akcija će potrajati do 13 sati.

KINO DANAS

U sinjskom se kinu se i večeras u 20,00 sati prikazuje američki crtani film «Shrek» 3 dio. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.