Ponedjeljak, 11.10.2004.

SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA

Za nekoliko trenutaka u Gradskoj vijećnici započet će 33. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja, za koju je predložen Dnevni red od 7 točaka. Vijećnici će između ostalog raspravljati o radu Gradskog poglavarstva; o komunalnom doprinosu, te o prometu na području grada. Također će se raspravljati i o projektima za koje se očekuju financijske potpore iz državnog i županijskog proračuna u 2005. godini.

STRANAčKI BLOK

Hrvatski blok - Pokret za modernu Hrvatsku Gradska organizacija Sinj u svojim prostorijama održala je konferenciju za tisak s temom "Sinj kao kolateralna žrtva politike. Konferenciju za tisak sazvao je i SDP Sinj.

POčELA ISPLATA MIROVINA

Danas je počela isplata mirovina za rujan, za sve korisnike računa u poslovnim bankama Sutra će se isplaćivati mirovine i putem pošte, priopćio je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

HOćU BOLJI POSAO

Stručnjaci grupe Selectio izdali su vodič za promjenu radnog mjesta "Hoću bolji posao"- vodič za inteligentnu promjenu radnog mjesta . Kako stoji u pripćenju te grupe to je pristupačan i koristan vodič za sve one koji traže prvo radno mjesto , promijeniti posao ili ne znaju što napraviti da bi na sadašnjem radnom mjestu postavili temelje za daljnji napredak u karijeri, a savjete daju i vodeći hrvatski poslodavci.

DRUžENJE UMIROVLJENIKA DALMACIJE

Udruga umirovljenika Sinj poziva članove na trodnevno tradicionalno druženje umirovljenika Dalmacije, koje će se održati u Zadru, od 5. do 7. studenog. Druženje organizira Udruga umirovljenika Zadar, u hotelskom naselju Borik. Polazak je 5. studenog u 7 sati s Alkarskog trkališta, a povratak 9. studenog u večernjim satima. Upisi su počeli i traju do srijede, 20. listopada.

SPORT

RK Kamičak u utakmici 3. Kola 2. HRL - jug pobijedio je u subotu RK Dubrovnik rezultatom 31:26.

U prvoj žNL jug Glavice su pobijedile Postire rezultatom 3:0, Hrvace Jadran 2:0, a Tekstilac Jadran 4:1.

U utakmici treće HNL jug Junak je u subotu pobijedio Poljičanin rezultatom 3:0.

VRIJEME

Prevladava promjenjivo oblačno. U unutrašnjosti poslijepodne moguća kiša i grmljavina. U Dalmaciji većinom djelomice sunčano i uglavnom suho. Puhat će umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se do 19 C.