Petak, 11.09.2015.

Porast broja turističkih noćenja u Sinju!

Turistička sezona se polako bliži kraju te se zbrajaju rezultati još jednog ljeta u Hrvatskoj. Svugdje se bilježi porast broja dolazaka i noćenja, mediji pišu o rekordnom broju turista, ugostitelji zbrajaju zaradu, apartmani i hoteli su puni, a pozitivnim podacima može se pohvaliti i Sinj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra 2. ‘Parkin Trilj’ koncert

Sutra će se u Trilju u Gradskom parku održati drugi po redu ‘Parkin Trilj’ koncert u okviru kojeg će se održati i drugi dan turneje ‘Objekti(v) budućnosti’ koju organizira udruga S.K.U.P., a u suradnji sa udrugom S.U.K. i mrežom udruga Clubture iz Zagreba.

Radi se o izložbi fotografija koje će biti izložene u parku za vrijeme festivala. Program će početi u 19 sati, a od 20 sati započet će koncert.

Tako će posjetiteljima svirati splitski Go Lilly, sinjski Bekdors band i Underdog, te triljski Đona i Žuky. Nakon završetka koncerta očekuje se after party u caffe baru Nadalina.

Ovim putem organizatori pozivaju sve da podrže stvaranje nezavisne kulturne scene grada Trilja i organizatore, pogotovo udrugu mladih Actus koja je pokretač te scene.
IZVOR: WWW.FERATA.HR