Srijeda, 11.09.2013.

Nakon dva međunarodna festivala sinjski glumci idu u – zatvor

Hvale vrijedan poziv stigao je na adresu naših kazalištaraca koji će krajem ovoga tjedna i početkom idućega nastupiti na dva međunarodna festivala, te u zagrebačkom zatvoru Remetinec.

Domaćini međunarodnih kazališnih festivala u Belom Manastiru i Bjelovaru uputili su Sinjskom pučkom kazalištu poziv za sudjelovanje na ova dva renomirana kazališna festivala, što su sinjski kazalištarci sa zadovoljstvom prihvatili. Nastup u Belom Manastiru je u subotu, 14. rujna, a u Bjelovaru u ponedjeljak, 16. rujna. Dan poslije, 17. rujna naši glumci idu u zagrebački zatvor Remetinec, nastavljajući tradiciju gostovanja u našem najpoznatijem zatvoru.

Na sva tri gostovanja Sinjsko pučko kazalište izvest će svoju novu uspješnicu ‘Božićna bajka’ ili ‘Priča iz trgovačkog centra’ autora Mate Matišića.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Iz policijskog biltena

Sinoć oko 19,30 sati u Ulici Put Piketa u Sinju, kod benzinske postaje, došlo je do sudara motocikla i bicikla. Dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

U prometnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 5 sati na državnoj cesti D-60 u Brnazama ozlijeđen je pas na kojega je naletio automobil. Na vozililu je zabilježena veća materijalna šteta.

IZVOR: WWW.FERATA.HR