Četvrtak, 11.08.2016.

Informacije o Devetnici na stranicama Svetišta Gospe SinjskeSvetište Čudotvorne Gospe na svojim službenim internetskim stranicama objavilo je informacije o Devetnici.
U članku se redoviti donose podaci o hodočasničkim danima vjernika iz Župe Gospe Sinjske, kao i drugih župa Splitsko-makarske nadbiskupije.
Osim tabličnog prikaza hodočasničkih dana, redovito se obnavlja popis propovjednika i njihove propovijedi, kao i prigodne molitve za Devetnicu.
U tablicu se svakodnevno dodaju vijesti, koji se mogu pregledati klikom miša na poveznicu koja vas zanima, ističu iz Svetišta.
Na službenim stranicama Svetišta objevljene su i propovijedi don Ivana Bodrožića u ‘Devetnici Gospi Sinjskoj’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predstavljena knjiga Slavena Kardoša ‘ Sutina – zaštićeni krajobraz’U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’ u Galeriji Sikirica sinoć je, pred 60-ak posjetitelja, predstavljena knjiga ‘Rumin – značajan krajobraz’, autora Slavena Kardoša.
O autoru i knjizi ‘Rumin – značajan krajobraz’ govorila je Snježanka Jadrijević, koja je podsjetila da je ovo druga Kardoševa knjiga, kojom nastavlja svojim dobro poznatim načinom zaštite okoliša i skretanja pozornosti na ono najvrjednije u prirodi – preostale zaštićene i dobro očuvane krajobraze.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR